theglenny tumblr

tiistai 11. lokakuuta 2011

Isoja ja pieniä hankintoja

Vihaan syksyä tosi paljon, mutta tuoksukynttilät yllättävästi piristävät tunnelmaa. Laitoin juuri hyllyn päälle vaniljantuoksuisia tuikkuja palamaan. Eniten vuodenajoista pidän loppukesästä, koska silloin ei ole enää liian kuuma, mutta ei vielä kylmäkään. Palelen talvisin todella paljon, nukun peiton ja fleeceviltticombon alla. Lisäksi kissat tunkevat päälle, koska fleece on rakkaus.


Keijo tuijottaa sinua. Työkaveri kävi kesälomallaan Meksikossa ja pyysin häneltä Día de los Muertos kalloa. Silmäni levisivät varmaan lautasen kokoisiksi, kun hän tuli tämän kanssa takaisin. ♥

Sain tänään rahat eräästä myymästäni vaatteesta, joten tahdoin käydä kirpparilla. Muuten ei sitten olekaan rahaa ollut. En ole Kontissa käynyt sitten viime kevään, koska se sijaitsee keskustasta n. 7km päässä. Sinne siis suuntasimme, koska samalle suunnalle oli muutakin asiaa. Viimeksi Kontti tarjosi minulle ihanaiset Demonian saappaat huokeaan hintaan. Tälläkään kertaa en jäänyt tavarattomaksi. Olisihan siellä ollut vaikka mitä turhaa, kuten lentäjän nahkalakkia ja liian kallista lipastoa jne..

Olen etsinyt pitkään salkkumallista laukkua. Tämä nahkalaukku irtosi vain 3,5eurolla. Tuo sävy on eniten tuon toisen kuvan mukaan. Ruskea taittaa aika paljonkin kylmään sävyyn normaaleissa valo-olosuhteissa.
Lokeroita. En saanut käsivoimin irti tuota tagia. Sakset yllättäen tehneet katoamistempun.


Sivutasku, jonne oli kumiakin ommeltu..

Ja sitten syy, miksi en ole paljon ostellut mitään tällä hetkellä. Enkä vissiin ihan heti myöhemminkään.. Tadaaaaaa..

Elämämme isoin lasku. Oli pakko jopa kehystää. Lainaa haettiin pankista ja ostettiin auto. Wolksvagen Polo. Punainen. Sen enempää en turise, koska autotietämykseni on tasoa -50.

Tässä muutama otos paskalla kännykkäkameralla.Arvatkaa kaks kertaa kumman idea tämä oli. Biltemasta, tuosta ihanaisesta amistaivaasta. Oiskohan jotain 4e maksanu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti