theglenny tumblr

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Valokuvia ja elämää

Nujuu.. Enpä ole jaksanut blogia talvella hirveesti päivittää. Vihaan niin talvea, kun hyvä et jaksaa ylös nousta sängystä. Sekin vaivalloista. Ei ehkä ihan parhain idea ollut muuttaa tänne pohjoisemmaksi. Noh, onneks sentää valmistuin. Tosiaan kävin noutamassa todistuksen tuossa 21.12.

Töissä tällä hetkellä teen työsopimuksen minimiä eli 4h/vko. Että vituttaa. Toisia töitä oon yrittäny hankkii. Kävinki tos pari viikkoo sitte Ikean työhaastattelussa. Kattoos ny miten sen kanssa käy. Sieltä tämän kuun loppuunmennessä kuuluu, pääseekö vai ei. En ota mitään jättisuurta stressiä, jos ei nappaa. (Okei, nyt valehtelen. Märehdin asiaa varmaan 2vko, koska haluun sinne ihan hirveesti töihin.) Ehkä kuitenki kesällä on noita tunteja vähän rivakammin nykysessä paikassa. Ainaki kovasti toivon niin. Tosiaan mieluusti oisin töissä, koska tää liika "vapaa-aika" tekee mua ihan hulluksi.

Ollaan roller derby ry saatu pystyyn. Vielä on sieltä PRH:lta kuulumatta niitä meiän papereita, mutta vasta 2vko menny siit hakemuksen lähettämisestä aikaa. Eiköhän sieltä ens tai seuraaval viikol jotain kuulu. Sit voidaa ruveta kattoo treenitiloja. Luistimetki on about 10:lle tyypille tilattu. N. kk verran pitäs mennä tuossa toimituksessa. Jännännää..

Mulla ei oo nyt tässä koneella Lightroom vielä asennettuna, joten otettuja kuvia ei oikein oo tarjota. Vasta viikko takaperin asensin Windowsin uusiksi. Sain nimittäin uusia osia koneeseen. Avokki osti uuden koneen, niin sain siitä vanhasta osia. Mut törppäänpä teille parit kuvat, mitä otettiin Karttusen Johannan kanssa viime vuoden lopulla. Paskajpglaadun tarjoaa Blogger, koska ei oo sitä ftp-ohjelmaakaan täs koneella vielä.


Tästä tuli semmone aika iso printti.


Nää neljä tuli semmossee sarjaan.

Huomen lähetään Tampereelle. Mennään eka avokin kanssa syömään Marusekiin ja sit ois tarkotus muutamia kavereita miitata. Ollaan Ompussa yötä. Sunnuntaina Ikeaan ja Lahtea kohta. Ilmeisesti iltasella ois kai tarkotus mummolassa käydä. Äitin kanssa maanantaina Helsinkiin pyörimään. Viimeiseen asti Kela piti mua jännityksessä, ehtiikö rahat tilille. Niin maanantaina just sopivasti maksaavat. Muutoin olis Hesan reissu jääny kokonaan välistä. Avokki menee kaksipäiväiseen koulutukseen ja jättää meiät Vallilaan, josta ois tarkotus jollain tavalla päästä keskustaan. Aamusella ois kaveri tarkotus vielä Hesassakin nähdä. Tiistaina näen faijaa ja varmaan käyn kummipoikaa moikkaamassa. Avokki pääsee koulutuksesta joskus iltapäivällä ja sitten mennään vielä Sysmän kautta. Illalla sit kotona. Kyllä mänee taas hektiseksi tämä meneminen.

10 kommenttia:

 1. uuu~~ tykkään näistä kuvista! :D Oon goottikirppiksenkin ohessa aina kyylänny tota mikä sullon profiilikuvana :D
  Ja Maruseki,nom! Suosittelen myöskin sellasa paikkaa kuin Watami Sushi. Se on Koskarin lähellä sen kirkon vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Marusekissä oli kyllä hyvää sushia. Mul oli semmone nigirisetti, mis oli kalaa ja katkarapua. Pitääpä Watamissa kävästä varmaan seuraavalla kerralla, kun Tampereella on piipahtamassa. Kiitti vinkistä.

   Poista
 2. Ompas nättejä kuvia!

  Voinko kysyä minkä kokosia nuo Lipparin huppari & hame ovat? Kuolaan nimittäin ite samaisia rättejä, mutta on aina kokojen kanssa arpominen... :D Antaako matsku miten paljon myöten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kyseisissä malleissa koot pitää aika hyvin paikkansa. Hame on kokoa XL ja huppari XXL. Ite olin tuohon aikaan kokoa n. 44-46. Hame oli ehkä vähän napakka. Verkko antaa periksi, mutta ongelma tulee sit ton pvc:n kanssa, joka ei hirveesti jousta.

   Poista