theglenny tumblr

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kirppis, keikat ja herutustoppi

Viime viikon lauantaina oltiin Henkassa kuuntelemassa Dominiaa ja Black Light Disciplineä. Ekaa en ollut aikaisemmin kuunnellut kuin muutaman biisin Myspacesta. Voin sanoa, että oli kuitenkin 10 kertaa paremman kuuloista livenä. Mitenkä tuota nyt kuvaisi. Synfonista deathmetallia? Niillä kun viulistikin siellä lavalla soitteli.

Tämän viikon olen ollut joka arkipäivä töissä. Ensi viikolla sama juttu, kun tuo meidän vakkari on lomilla. Kiirettä piisaa ja vauhti yltyy vain kesää kohden. :)

Tiistaina alkaa meiän kirpparivuoro Kuopion Citypörssissä. Kaks viikkoa siellä pitäs rättiä myydä. Onhan tuota aika paljon. Mietin vaan tässä, riittääkö noi 150 hintalappua oikeesti mihinkään. Nojoo oikeesti pakko päästä tavarasta eroon, alkaa hukkumaan tänne kämppään. Kaikesta on vaan niin pirun vaikee luopua.

Täytyisi varmaan osasta leivontatarvikkeitakin päästä eroon. Joskus totesin vaan, että noista sais varmaan jonku 5kpl starter-packejä muffinien tekoon. :D On muutamat vuoat saatu lahjaksi... Ja meillä on vaikka mitä turhaketta tuolla keittiössä kyllä, mistä pitäs päästä eroon. Tahtooko joku lihapullasakset? :DDD Hoo, kaikkea pitää kokeilla. Vois vaihtaa vaikka tomaatinkannanpoistajiin. :) Nojoo, muutenkin nyt on tullut vähemmän leivottua, kun olen yrittänyt vähentää sokeria ja vehnäjauhoja ruokavaliosta. Ehkä joku kerta vois täräyttää jotku suklaaunelmat taas pöytään.


Kuva: Play
Iron Fistin Santeria camitop tuli tällä viikolla muutamia ebaysta huutamieni perushamosten lisäksi. Olin hieman pettynyt tuohon malliin. Mistään ei käy esille se, että tuo on todellakin yhtä leveä kuin pitkä... On siis semmonen kunnon babydoll-malli. On vielä tissi-sideview ja selästä auki melkein lantioon asti. :D Saletisti heruu...... Aattelin et tuo on tyyliin vähän löyhä. Tää taitaa olla miesten xl-kokosesta paidasta tehty. Vähän myös huolestuttaa noi olkaimet. Ei ole mitenkään reunoja viimeistelty. On vaan leikattu tohon muotoon.

Lisäksi minulla kävi yhden liituraitachokerin kanssa todella hyvä tuuri. Voittava huuto oli tuplasti enemmän kuin omani, mutta ilmeisesti kyseinen henkilö ei koskaan lunastanut huutoaan. Sain second chance offerin omalla huudollani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti