theglenny tumblr

perjantai 6. toukokuuta 2011

Kolmen K:n kirjoitus: kengät, kynnet, kirppari

Hmmm, joo. Title wtf.

Kohta on kaksi viikkoa kirpparia täynnä. Yllättynyt olen kyllä, että ei hirveästi ole mennyt tavaraa kaupaksi. Luulisi, että 50snt-2e hinnoilla menisi enemmänkin.. Nyt kuitenkin laitettiin sinne vielä -50% kyltti. Jos nyt edes sillä pääsisi EROON tuosta tavaramäärästä. Sen jälkeen mennään varmaan heittämään loput Konttiin.

Kontista puheenolleen, tein tänään todella hyvän löydön sieltä. Avokki huomasi ylimmällä hyllyllä Demonian saappaat. Arvioin silmämääräisesti, että ovat liian pienet. Näyttivät ehkä joltain max 38. No päätin kuitenkin kokeilla ja sopivat sattuivat olemaan. Joutuu tosin lisää reikää tekemään noihin solkiin läskipohkeen kohdalta. Netistä vielä etsin tarkan mallin. Näyttäisivät olevan Gothika-200 kenkulit nuo. Moisilla hyväkuntoisilla popoilla oli hintaa 28€.

Tällä viikolla tulivat postista uudet Bundle Monsterin laatat. Nämä ovat siis hyvä vaihtoehto Konadin laatoille. Tämä uusi setti sisältää 25 laattaa, vaihtelua siis riittää. Mukana myös isompia kuvioita, jotta isompien kynsien stamppaaminen olisi helpompaa. Hintaa postikuluineen tuli 26 dollaria. Mitätön dollari yhdelle laatalle hintaa. :)

Tarkoituksenani oli valmistua tänä keväänä 27.5, mutta suunnitelmiin tuli pieni muutos. Olisi pitänyt nimittäin palauttaa opparin ensimmäinen versio jo viikolla 12. Olinpahan ehkä vähän sekoittanut päivämäärät. Noh, eipä tässä. Kesän yli teen opparia. Palauttelen vielä kevään aikana ohjaajalle keskeneräisen version, jota hän voi kommentoida. Sitten vielä syksyllä heti koulun alettua palauttelen valmiimpaa versiota. Nyt siis seuraava mahdollinen valmistumispäivä on lokakuussa. Oppari käsittelee kotisivujen rakentamista sisällönhallintajärjestelmän avulla. Lisäksi tohon tulee vielä asiakkaalle ohjeistus sen käyttöön.

Ainiin, melkein unohdin. Nyt on varmistunut ajankohta kesän reissulle Saksaan. Ollaan menossa n. viikoksi elokuussa shoppailureissulle Saksaan. Varmaan Berliiniin. Sieltä löytyy ainakin X-tra-x. Hehe. Ja varmasti hurja nippu muita yhtä kivoja kauppoja. :D Vielä kun onnistuisi tämä säästäminen.. Tänäänkin eBaysta lähti mukaan Lipin shortsit ja Trippin minari. Onkohan tonne jotain lukkoa mahdollista saada??

Jälleen kuvaton entry, koska en jaksa valokuvata... Varmaan liikaa valokuvaa näkee töissä. :)

Lopuksi söpöintä ikinä Portal 2 pelistä. Revettiin aivan täysillä tälle. :D

1 kommentti:

  1. Kyllä, meikäläisen mielikuvitus vilisee heti kun valot sammuu. Pienikin rapsahdus niin kuvittelen sarjamurhaajan olevan huoneeni oven takana. :D Ja raiskaajat asuu luonnollisesti metsässä, pimeiden kävelyteiden varrella ;)

    VastaaPoista