theglenny tumblr

tiistai 17. toukokuuta 2011

Pinkkinä luennolle

Heitinpä tänään talviturkin pyöräillessäni kaupungista kotiin. Onneksi tajusin laittaa jalkaani maiharit, jotta ei sentään jalat kastuneet. Heh... Kuuma kaakao vaahtokarkein kuitenkin palautti ruumiinlämmön normaaliin. Aikaisemmin mietin, että otanko vielä tälle kuulle bussikortin. Päätin kuitenkin reippaana tyttönä pyöräillä, kun 49e voi kuluttaa johonkin muuhun, kuten vaatteisiin. Tuli tänään tehtyä muutamia löytöjä, mutta niistä myöhemmin.

Viime viikon torstaina olin kuuntelemassa Katleena Kortesuon luentoa aiheesta "Brändää itsesi verkossa". Ei todellakaan ollut kuiva luento. Paljon kertoo varmaan se, että jossain vaiheessa se luennoitsija esim. meni makaamaan lattialle, ja heti alkuunkin heijasti kankaalle Johanna Tukiaisen kuvan.

Luentoa varten värkkäsin itselleni tämän asukokonaisuuden. Alkuun heti Kontista löydetyt popot. Pääsivät ensimmäistä kertaa kaupungille.


Ja muusta asukokonaisuudesta päätin tehdä kollaasin ennemmin kuin esitellä jokaisen kuvan erikseen.

Paita: Lip Service
Hame/legginssit: H&M
Kengät: Demonia
Hiuspuikot: Ibero

Ja sitten vielä loppuun kynnet, jotka ovat jo tosin kärsineet, koska otin kuvan niistä tänään.

Pohja: Rimmel Stronger
Wild & Crazy Montana (valkoinen)
China Glaze Pool Party
Konad musta stämppäyslakka, kuviolaatta: BM201
Päällä: Mavala Mavadry

1 kommentti:

  1. Mä käytän joskus päällyslakkoja, en ole niihin oikein panostanut. Joskus olen laittanut pohjallekkin lakkaa, mutta kun joutuu laittamaan monta kerrosta väriä, niin ei tahdo sitten enään kiinnostaa laittaa päällys- tai pohjalakkoja. Muutenkin menee kynsien laittamiseen tunti :)

    Meinasin viimeks Seppälässä käydessäni ostaa noita Modeleita, mutta jotenkin se sitten jäi, kun ostin vihreän ja oranssin. Mutta se kimalteinen oranssi houkuttelee kovasti siellä hyllyssä. Todennäköisesti käyn sen sieltä poistamassa kun saan rahaa ;)

    VastaaPoista