theglenny tumblr

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Love lost in the hail of gunfire

Tarkoituksenani oli jo eilen kirjoittaa blogiteksti ja ottaa kuvia sun muuta, mutta käsi päätti muuta. Nukuin toissayönä käden päällä. Heräsin siihen, että käsi oli puutunut olkapäästä lähtien. Koko päivän lapaluun kohdilla oli pistävä kipu, joka säteili sormenpäihin asti. Ei kiva. :l

Lakkasin eilen kuitenkin kynnet. 21 Bundle Monster -laattaa saapuivat aiemmin viikolla. Näissä kynsissä käytin raidallista laatasta BM20. Pohjalla China Glazen Shocking Pink neonlakka, raidat on tehty Stargazerin chromelakalla Petrol Blue.


Tutustuin myös samalla Stargazerin tuoksulliseen kynsilakanpoistoaineeseen. Tuo lime on todella miellyttävä. Hakkaa perusaineen 100-0. Vielä kun tuo tuoksu jää vähäksi aikaa käsiin. Ei sattunut kynsienympäryksiinkään, vaikka ovat näin talven jäljiltä hieman palkeenkielillä. Hintaa tuolla 120ml putelilla oli n. 8 euroa.


Torstaina oltiin Apulannan keikalla. Ei varmaan muuten ois lähtenyt sinne maksamaan 15 euroa, mutta päästiin töiden kautta ilmasiks. Olihan se kiva pitkästä aikaa kuunnella vanhoja bändejä. Näitä kun silloin viidennellä luokalla kuunneltiin. Hienoo, että soittivat muutamia vanhojakin biisejä. Ei näitä uusia tunnista, eikä tyylisuuntakaan oikein kiinnosta. Vanhempi punk-henkinen Apulanta on jees. :)

Torstaina posti toi Ebaysta voittamani pinkin Lip Servicen minihameen. Olen aivan sydämenä täällä. Yhdistin polkadot-korsetin tuohon. Tajusinpa myös kuvia katsellessani, että olin vetänyt korsetin väärinpäin ylle. Hahaha. :D Ei voi ihan joka kerta voittaa..


Kokeilin vähän meikkijuttujakin. Sleekin Acid-paletista. En oikein tiiä tuliks tästä nyt hyvä vai huono. Ainahan sitä voi tesmailla.


Totoro-tohvelit... :) Huusin näitä varmaan viidesti ennen kuin voitin. Narskuvat pohjistaan niin, että kissat on ihan paniikissa.


On muuten vielä aaaaivan pakko pasteta muutama biisi Bleeding Through:lta. Marta on muuten ehkä hotein metallinaisista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti