theglenny tumblr

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Värikästä

Ebay on kyllä niin paras ystäväni. Löytää niin perusvaatteet kuin erikoisemmatkin. Mustan perusboleron etsiminen Suomen kaupoista teki tiukkaa, mutta tuoltahan sekin sitten nopeasti löytyi. Ja varmasti halvemmalla kuin jostain Sokokselta.

Julkaisin Facebookissa albumin, jonne laitoin kirpparille vietäviä vaatteita. Jos vaikka muutama vaate löytäisi kodin ennen sitä. Ei tarvitse raahata sinne sitten. :) Tosi vanhoja vaatteita. Vanhimmat on ostoja yläasteajoilta. Niin, siis 10 vuoden takaa.

Ja sitten tärkeämpiin. Sleekin i-divine -sarjan Acid-paletti. Näin tämän joskus jossain blogissa, ja ensimmäinen ajatushan oli että pakko saada. Sleekin omien sivujen käyttäjäkommentin mukaan näiden pitäisi jopa hohtaa mustavalossa.


Ihanaa typografiaa. <3


Itse paletti. 12 korkeapigmenttistä mineraaliväriä. ~9.8€ ebaysta posteineen

Ensimmäisen käyttötestauksen tein eilen pinkillä ja syaanilla. Tadah! (Tynnyriefekti on suoraan saatanasta. :D)

Tämä vaatii selkeästi vielä voimakkaamman luomen pohjustuksen. Tuo pinkki ei tullut kovin voimakkaasti esille. Sen sijaan syaani loistelee oivasti. Rajaus toissapostauksen Model's Own kynällä. Glitterit pysy naamassa vielä suihkunkin jälkeen.

Myös tilaamani pinkki leopardiranneke oli saapunut. Minulla oli tuommoinen Iberon ranneke, mutta siinä on painettu printti. Näyttää hankautuvan aika helposti pois.

Tämä uusi tulokas näyttäisi olevan läpivärjätty tai ainakaan siitä ei mitään lähtenyt, kun tein sille testiä rapsuttamalla. Maksoi jopa yhden punnan.

Eilen käytiin keikalla. Tämän näköisenä hiippailin.

Jonkun itsetekemä toppi Ebaysta, verkkopaita Kappahl, feikkinahkahame Ebaysta. Salama teki värien kanssa pieniä kepposia. Nuo topin sivupaneelit on oikeasti todella tummaa sinistä.

Henry's Pubissa oli soittamassa Napoleon Skullfukk, Sotajumala ja Deathchain. Oli hienoa. Kredittiä Napoleon Skullfukkin vokalistin murinoille. Todella kaunista. Ostin Sotajumalan vaaleanpunaisen girlien. Näköjään koko M. En kyllä tajua, miten olen itseni tuohon onnistunut änkemään. Varsinkin, kun päällä oli jo muuta vaatetta ja girlie-kokoni on yleisesti XL. :DD Deathchainin keikalla moshattiin ekassa ja tokassa rivissä. Soittivat Serpent of the Deepin. <3

Ahahah, lopuksi "making of"-videota perjantaisesta tiimikuvauksesta. Ensi viikolla varmaan julkastaan tiimikuvat ja yksittäiskuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti