theglenny tumblr

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Shoppailemassa kävin.

Tänään oli vapaapäivä. Piti Postissa käydä viemässä äitin paketti, joten lähdin kaupunkiin muutenkin shoppailemaan. Kierroksella oli Lindex, Seppälä, Suomalainen ja H&M. Myös vakuutusyhtiöön kävin vihdoin ilmoittamassa Ykkösbonuskortin numeron. On vissiin joku 2 vuotta pitäny siellä tuokin asia käydä..

Tänään hilluin perussettivaatteissa. Villahame, reikäleggarit, H&M:n ribs-paita ja Shade Empiren huppari.
Päivän meikkinä mentiin sinisen ja pinkin kanssa. Sähkönsininen isosta meikkipaletista, pinkki on MSCHICin poskipuna sävy Cotton Candy.

Miten voikaan olla, että alerekkejä penkoessa sattuu penkomaan asukokonaisuuden, vaikka sitä ei alunperin tullut edes hakemaan. Tuli vasta kotona mieleen, että noihan saa yhdistettyä.


Samettimekko 4e, Seppälä
Raitabolero 3e, Seppälä
Hiuspidike 2e, Lindex


Lähikuvaa.

Seppälästä tarttui mukaan myös pari kynsilakkaa ja isokärkinen meikkikynä. Sinistä pinkille kaveriksi. Myös perusvalkoinen puuttui kynsilakoistani kokonaan.
Model's Own Black Knight glitterkynä, True Blue -kynsilakka. Wild and Crazy Montana.

Suomalaissa oli Karjalainen keittokirja! Ihan loistavaa. Netistä tietysti monia karjalaisia ohjeita löytyy, mutta nyt ne on kompaktissa paketissa. Tällä viikolla on tarkoituksena kokeilla itse tehdä ensimmäistä kertaa sultsinoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti