theglenny tumblr

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Today we are all demons

Tänään menin töihin vasta klo 12. Miun piti käydä ostamassa Tiimarista korttipohjia mummin kiitoskortteihin, mutta onnistuin unohtamaan alekupongin kotio. No, tulipahan ainakin valikoima katsottua. Samalla ei voinut olla huomaamatta järkyttävän isoa seinällistä korutarvikkeita. Voisi pihdit sieltä kai ostaa, kun pitäisi jossain vaiheessa väsätä hieman jotain koruja. Visioissa on ainakin lihakirveskorvakorut. Lihakirveet löytyy jo.

Kävin varaamassa kirppikseltä pöydän kahdeksi viikkoa. Melkoista tunkua kyllä on tuonnekin, kun ensimmäiset pöydät oli vapaana pääsiäisviikolla. Taitaa Citypörssi olla tällä hetkellä Kuopion ainoa isompi kirppis, joka tarjoaa pöytiä. Onhan tuolla samalla kadunpätkällä vintagekirppiskin, mutta sinne ei taida ihan soveltua meidän roinat.

Kävin Sokoksella pyörähtämässä nopeasti, kun luppoaikaa piti kuluttaa bussia odotellessa. Ostoksiin päätyi 3 kynsilakkaa. Goshilta Ocean ja Purple Heart sekä Rimmelin Silver Bullet (helmiäisvalkoinen). Tykkään kamalasti tommosista eri väreissä kimaltelevista.

Ocean ja Purple Heart

Posti oli myös tuonut eBay-ostoksia. Sieltä löytyi esimerkiksi Dexter-rintanappisetti. :)

Loppuun hieman musiikkia. Olen totaalisen addiktoitunut näihin biiseihin tällä hetkellä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti