theglenny tumblr

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Löytöjä Anttilasta

Sain vihdoinkin printattua kuvat mummin 90v syntymäpäiviltä. Reilut 120 kuvaa. Sen lisäksi askartelin 50 kiitoskorttia. Kyllähän tuota oli 2,3kiloa pakettia sen jälkeen äitille lähetettäväksi. Vielä pitäisi tuo paketti postiin asti jaksaa viedä.

Posti toi eBay-ostoksista korvakoruperiä ja metallipinkin käsilaukun. Sain siis vihdoinkin tehtyä nuo lihakirveskorvakorut. Piti käydä sieltä Tiimarista ostamassa ne pihdit, mutta unohtui Anttilan alekoreissa roikkumisen takia. Leathermanin kanssa runnoin menemään. :D


Mustavalkoista vahvasti vinjetöityä kuvaa dramaattisen efektin aikaansaamiseksi.


Näyttää huomattavasti mielenkiintoisemmilta korvissa. Ja pitäs tuo kuontalokin värjätä. >:(

Laukkua kuvatessa meinasin menettää järkeni. Ei turhaan kiillä tuo metallihohtoinen väri tai mitään salaman kanssa... Ja sitten ne kuvat oli muutenkin väriltään jotain sinisen ja violetin välistä. Öööö.Etsi kuvasta oikea sävy.


A la Anttilan alekorit. Tuhlasin 13€ tuohon määrään roinaa. Pinkit leggarit 1€, metallihohtoset kalsarit 2€, Trindin punainen kynsilakka 4€, Nivean punainen huulipuna 3€ ja metallileggarit 3€.


Tässä hieman lähempänä oikeita sävyjä, siltikin näyttää taittavan vähän oranssiin päin. Nivea Colour Passion 69 Rouge d'Amour ja Trind CC115.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti