theglenny tumblr

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Varjofestareita

Tässä aattelin hieman blogailla kun on luppoaikaa ennen baariin lähtöä.

No se Kuopio RockCock. Onpas se tuossa vieressä pauhaamassa. Itse en viittinyt lähteä, kun olisi ollut vissiin tasan se Kätilöt, joita olis sit oikeesti kattonu. Muuten tuota festarivilskettä on piisannut tässä ihan vieressä. Tosiaan meillä tää uus kämppä on tässä juuri tien toisella puolella, missä on tuo RockCockin leirintä/parkkeeraus sijaitsee. Melkoisen huono sijainti siis ei ole, koska kuuntelimme eilen Waspia parvekkeelta. Jostain syystä Kätilöt ei kuulunut vaikka samalla lavalla soittivat. Ilmeisesti liian hiljaa kuuntelivat. Tänään on kuunneltu hieman Mokomaa sekä Kladymiaa.

Ollaan pidetty siis varjofestaria tässä meiän kämpillä, avokki tosin töissä. Käymässä on ollut muutama kaveri. Tein fetasalaattia sekä lämppäreitä vieraille tarjottavaksi. Olisi vielä tosiaan yhen köörin kanssa tarkotus tehdä kaapista löytämieni vodkanjämän pohjalta jonkinlainen booli apuna käyttäen sodastreamia ja sen uutteita.

Eilen oli ihan vip-tyyppinen fiilis tossa pihakeinussa lonkerin kera istuessa, kun kukaan ulkopuolinen ei saa tohon pihalle tulla. Järkkäri kiljuu teineille, että elkee menkö sinne pihalle. Ihan kivvaa. :)

Ja päivän asusta sitten. Valitsin pinkin (ylläri) kokonaisuuden mustan kera.

Koru: Backstreet
Paita: Poizen Industries
Hame: Lip Service

Toi paita on ihana, mutta se on joku M/L. On siis aivan liian lyhyt. Rullautuu ihanasti läskien päältä vyötärölle.

Kokomulkerokuvaa varten valitettavasti jouduin lainaamaan vessan peiliä, kun en tiedä missä huitsinvidussa jalustan pikakiinnityslevy on.

Jotta en ihan persettäni paljastelisi myöhemmin kaupungilla, alla on H&M:n luottotylliunelma. Ja sitten pinkkiä kokonaisuutta jatkamaan H&M:n pinkit sukkisleggarit.

Voisi ehkä pitkästä aikaa laittaa Swingit jalkaan baareilulla. Ylle meinasin vielä vetää Lipparin hopeanmustan verkkohupparin (jonka hankin muuten samaan aikaan oilspill-minarin kanssa!<3).

Pahoittelen, jos blogientryssä on jotain erikoisia lauseita, koska kirjoittelen tätä pienenmoisessa hiprakassa. :)

1 kommentti:

  1. Ihana tuo hamonen. :) Mulla on omassa blogissani sulle sit tollanen kosmetiikkahaastesysteemi jos et ole jo sitä tehnyt. :)

    VastaaPoista