theglenny tumblr

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Osta nyt kun halvalla saat

Ompelutarvike- sekä kangashimohamstraus on taas iskenyt. Pinkkiä fishnetiä etsin eilen kissojen ja koirien kanssa. Lopulta löytyi sitten Uudesta-Seelannista. Joo, yhtään sen lähempää EI löytynyt kohtuuhintaista ja näköistä fishnetiä. Kaikenmaailman meshejä ja tyllejä kyllä löytyy jokaisesta putiikista. Oli jotain rullan viimoisia paloja tuolla kaupassa. Pitää hamstrata pois ettei jää ilman..

Ebaysta nappasin pussillisen d-renkaita sekä muutamia o-renkaita. Samalta myyjältä ostin myös 27 yardia pinkkiä tarranauhaa. Se oli vain tuplasti kalliimpaa kuin 5 yardia.. Siwa selvää säästöä.

Vielä hankintalistalla on niittejä, solkia, neppareita, nappeja... PVC:täkin pitäisi laittaa tilaukseen. Sitä onneksi saa tuolta Ebayn ihmemaasta ihan hyvään hintaan. Eurokankaassa on vaan jotain ohutta vinyyliä, joka tuskin soveltuu mihinkään.

Vielä kun saisi avokin siskolta korsettitarvikkeet, jotka tilattiin yhteistuumin briteistä. On luuta, plansettia, nyöriä, nyörityslenksuja tulossa..

Ja sitten kun osais päättää, minkälaista toteuttais tästä kaikesta. Solkikorsetin oon tekemässä varmasti. Jäin itkemään yhtä Backstreetin liituraitaista solkikorsettia, kun se koko oli vaan liian pieni. Pakko toteuttaa samantyyppinen ratkaisu sitten itse.


Joku oli sitten tänään lisännyt sitä verkkoa Ebayhin. Vertasin hintoja, joka kuitenkin vaati muutaman laskutoimituksen.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti