theglenny tumblr

tiistai 16. elokuuta 2011

Sekalaista seurakuntaa

Trädädädäm. Aika kuluu, eikä kämppäpostausta saa aikaiseksi. Täällä on ehkä vielä sekaisempaa verrattuna siihen, kun muutettiin tänne. Ollaan saatu aikaiseksi ostaa esim. iskevä porakone. Saadaan vihdoinkin hyllyt seinälle. Se urakka nyt oikeesti tällä viikolla. Ostettiin muutama tauluhyllykin, jonne tosin ei tauluja pääty vaan älppäreitä. LP:eiden kansitaide kunniaan!

Ikeasta saadaan kuljetusta ensi kuun aikana. Keittiöön on tulossa 2kpl Ledberg-hyllyjä. Sen lisäksi sinne ripustetaan muutama Lack-hylly sekä Grundtal-tanko, että saadaan lisäsäilytystilaa. Nyt tosiaan tavaroita on EDELLEEN pahvilaatikoissa, kun ei mahdu mihinkään. Keittiössä on myös kaksi Ikean yöpöytää hoitamassa säilytystilan virkaa. Hoh. Sen siitä saa, kun edellinen keittiö on kaappitiloiltaan huomattavasti suurempi.

Muutakaan säilytystilaa meillä ei tosiaan ole ihan hirveästi muille jakaa. Vaatehuoneen lisäksi makuuhuoneessa on yksi hyllyirtokaappi. Mitähän tuohonkaan tunkisi, kun kaikki vaatteet on vaatehuoneessa... Onneksi samalla seinustalla on runsaasti tilaa ja siihen onkin tulossa jonkinmoinen säilytyshyllysysteemi. Saan kaikenlaiset roinat siihen kasattua lattian sijaan. :--)

Astianpesukone saatiin viime viikolla vihdoin! Tilattiin Hobby Hallilta semmonen pöytätiskikone. Tänne ei saa normikonetta, kun on 60-luvun ihanat matalat tasot. Tuo on unelma vaikka sinne ei saakaan enää ihan kaikkea tungettua. Mahtui sopivasti tiskipöydän alakaappiin. Vielä kaapin ovikin meni kiinni. Ja hiljainen on kuin mikä! Täytyy Hobbarin toimituksesta tosin antaa miinusta. Olivat ihan varmaan unohtaneet meidän tilauksen. Tilattiin siis joku kuukaus sitten. Ei ollu tarkkaa toimitusaikaa annettu, mut sitte sinne soittaessa kone olikin muutaman päivän päästä ovella, ööööö.. Lisäks ne vähän ryssi maksujuttujen kanssa. Olivat laskun laittaneet vaik piti mennä kortilta. "Joo, onkos se kone jo käytössä? Ei voida velottaa kortilta, kun meillä pitäs olla se kone konkreettisesti täällä, että voidaan tehdä korjaus tähän maksuun." Kyllähän mä voin sen koneen käydä viemässä Helsinkiin tottakai, jos Hobby Hall maksaa mulle auton vuokran. Tiedän ainakin, että tuolta puljusta ei tule tilattua enää mitään.

Zooplussan tilaus saapui tänään. Tilattiin kissoille uusi raapimispuu. Edellinen lahjoitettiin kavereille ennen muuttoa, kun se alkoi olla vähän räjähtänyt. Tämmöinen Atlas-niminen raapimisvempele sijoitettiin olohuoneeseen. Hyvää tilansäästöä tuolla korkealla mallilla. Avokki kasaili sitä päivällä sillä aikaa kun olin töissä. Kissat oli kuulemma tulleet jo kasaamisvaiheessa riehumaan siihen. Niin kiva oli. Samalla samaisesta kaupasta lähti parvekeverkko. Pääsee vihdoin kissatkin tupakkakaveriksi. Ovat olleet melkoisen ärsyyntyneitä, kun eivät pääsekään partsille mukaan. :D

Sama Itellan mies toimitti tuo Zooplussan paketin kuin astianpesukoneen. Oli ährännyt paketin kanssa rappusia pitkin. Painaa jotain varmaan 30kilon verran tms. Oli niin iso, ettei hissiinkään mahtunut. Onneksi asutaan vaan ekassa kerroksessa. Mut oli kuulemma sanonu et "Mitä te taas ootte tilannu, kun tulee tämmösiä isoja paketteja?" Edellisen paketin kanssa se kävi C-rapussa. Asutaan tosiaan B-rapussa. Mietittiinkin, kun summerista kesti niin kauan ovikelloon. Hikinen Itellan mies ovella. "Joo kävin tuol vääräs rapus ylhääl asti". Trololol..

Ostettiin kissan mielestä paras lelu eilen Mustista & Mirristä.


Ensi viikolla on miniloma! Pidän jopa tänä vuonna viikon verran lomaa. Tiistaina on lähtö Lahteen mutsin luo. Käydään katsomassa pikkuveljen poikaa, joka syntyi 26.7. Ihan pikkuriikkinen vielä. <3 Keskiviikkona käydään Helsingissä ja muutamia kavereita tarttuu matkalla mukaan. Tarkoituksena olisi kauppoja kierrellä mm. Backstreet, Cybershop, Behnfords, Tokyokan. Ehdotuksia saa laitella.. Torstaina tai perjantaina lainataan pikkuveljen autoa ja matkataan avokin porukoiden luokse Sysmään. Äitikin on lupautunut lähteä mukaan. Sunnuntaina kaverin luona on Tupperware-kutsut. Ja samana päivänä käy iltajunalla matkamme takaisin kotiin. Kaikkea mahtuu viikkoon! :) Seuraavan kerran syyskuun puolessa välissä käymään Lahessa. Normaalisti en näinkään usein käy, mutta olen menossa kummitustädin ominaisuudessa pikkuisen ristiäisiin. Vielä on avoinna, olenko sylikummi. Toisaalta ihan hienoahan se olisi, mutta vauvan piteleminen pelottaa hirveästi! Olen onneksi säästynyt moiselta vielä tähän mennessä. Avokki sanoi, että se on kuulemma kuin kissan pitelemistä. Voi olla, että tuohon lausuntoon ei voi ihan luottaa.... :DDDDD Loppuun voisin heittää muutaman biisin, joita olen kuunnellut tässä lähiaikoina enemmän kuin laki sallii.Vielä riittäisi vaikka mitä asiaa, mutta jätetään toiseen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti