theglenny tumblr

maanantai 19. syyskuuta 2011

Lomajutut

Koska olen laiminlyönyt blogiani, saatte tällä kertaa hieman isomman kuvapläjäyksellisen postaus-sarjan. Ensimmäiseksi kirjoitan hieman lomastani ja ostoistani sieltä. Seuraava osa käsittelee TOP10 meikkituotteita. Ja kolmas on yhdistetty kämppä- ja vaatepostaus. :)

Olimme viettämässä vko:lla 34 lomaa Lahdessa. Vierailuun kuului myös käynti Helsingissä. Sieltä tuli loppujen lopuksi raahattua yllättävän vähän mitään. Kävin muutamia popoja kokeilemassa Kenkä Marskilla, mutta olivat vaan liian suurilla hintalapuilla varustettuja kapineita. Olen myös tällä tavalla yrittänyt kartottaa tiettyjen kenkämerkkien kokoa. Tosin New Rockista en vieläkään ole aivan varma. Yksistä kengistä 39:t puristivat ja toisista 40 oli aivan liian suuri. Kolmansista taas sopiva oli koko 41. Että huh.

Backstreetillä käytiin kanssa. Kysyin sieltä, kun en ollut saanut vip-avaimenperääni postissa. Olihan tuosta vipiksi pääsystä jo about vuosi aikaa. Pahoittelivat kovasti asiaa ja tarjosivat minulle yhden tuotteen -50%. Olin katsellut yhtä Mercyn mekkoa jo pidemmän aikaa huutonetistä, mutta en ollut varma käykö koko päälleni. Sopihan se kuin valettu. Ainoastaan hihat ovat jostain syystä onnettoman pienet. Täytyy purkaa alapuolelta ja laittaa levikkeet. Ikinä ei ole kyllä vyötäröltä löysä vaate puristanut kainalosta. Eikä minulla edes kerry läskit käsiin. :D Mekolle jäi alennuksen jälkeen hintaa reilut 22e.Helsingistä tämän lisäksi tarttui mukaan Behnfordsilta muutamia syötäviä. Mutta eipä niistä ole kuvia tarjota, enää. :P Pakollinen oli tietysti Jelly Belly ostos.

Seuraavan vaatteen bongasin surffaillessani Seppälän nettisivuille. Äkkiä äitille screencaps sähköpostilla, että onko niitä vielä ja ostatko pliis. :D Vähän neuletta kylmeneviin syysiltoihin. Tuo on ihanan lötkö päällä.


Tuossa on semmosta vähän harvempaa, ohuempaa neulosta aina väliajoin. Tässä vielä lähikuvaa paidasta.


Sitten vielä muutamia muita ostoksia, joita tein Lahdessa.

Nilkkapituinen musta puuvillahame Seppälästä 3e


Violetit shortsit Seppälästä


Pinkkejä legginssejä ei voi olla ikinä liikaa. Eikä myöskään noin suloisia alkkareita. :D Lindexiltä, paitsi toiset caprit Seppälästä.


Kaulapanta Lindexiltä (1e!!), Rusettisormus Euromarket.. Leopardipinnit Glitter, Pääkallo- sekä Hello Kitty pinnit Ninjasta. Kynsilakat Kicksistä ja Stockmann Beautysta. Toi takana oleva OPI:n lakka löyty 6e:lla...


Herrrrkullinen huultenkuorintamössö Lushista. Mmmm.. :)


Äiti oli taas hamsteroinu töistä aletuoksuja ja bodylotioneita. :D


Kaiken tämän lisäksi raahasin varmaan 50kpl nipsuhenkareita kotiin. Olin niitä ettiny kauppojen niistä saa ottaa -henkarilaatikoista, eikä löytyny millään. Mutsi onnistu muutaman töistä saamaan. Ja sitten yks päivä käytiin Budget Sportista ni eiköhän siinä ollu sellanen laatikko ihan täynnä niitä henkareita. Alko hieman jo puna nousemaan kasvoille, kun kaappasin sen koko läjän siitä mukaani. Ei muuten, mutta se laatikko oli aivan kassojen edessä. :D

Tulihan sitä käytyä vaikka missä. Viikon aikana huideltiin veljenkin luona, sekä mummolassa että Sysmässä avokin porukoiden luona kylässä. Lomastakin on jo kuukausi mennyt, joten enpäs ihan hirveästi enää muista, mitä kaikkea sinä aikana tulikaan tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti