theglenny tumblr

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tarina pinkistä fishnetistä ja muita hyvin mielenkiintoisia asioita

Halusinpa sitten puoli vuotta sitten erään Lip Servicen pinkin fishnet hupparin, jossa oli myös pvc:tä. Harmikseni tämä huppari oli vanhaa mallistoa ja täten loppuunmyyty kaikkialta lukuunottamatta sitä pienintä kokoa tietysti. Pettyneenä tietysti selailin nettiä odotellen, josko samantyyppisiä paitoja tulisi myyntiin. Kyllästyin selaamiseen ja päätin tilata pinkkiä fishnetiä (jostain kerroin aikasemmin). Eikös muutama päivä tilauksen jälkeen Huuto.netiin ilmesty miellyttävä fishnethuppari mustilla lycraosilla. Pakko huutaa. Myöhemmin eBayhin fishnet toppia pvc-osilla. Pakko huutaa. Myöhemmin päätän tilata Backstreetiltä eräät housut alennuksesta, niin eikös tämä puoli vuotta himoitsemani paita ole aleosastolla -60% koossa XXL. Vittu mikä munkki. Pakko tilata. Pari päivää sen jälkeen kangastilaus saapuu Uudesta-Seelannista. Nytpä siis sen yhden paidan sijasta omistan kolme ja ja 3,3m kangasta vielä päälle. Haha. :D


Fast Times Fishnet / Curfew Enforced Hoodie

Synthetic Machine / Aggrotech Tank Top


Synthetic Machine / Machine Vs. PVC Hoodie


Pussillinen kalanverkkoa.


Syylliset viimoiseen paitalöytöön. Trippin think pink trousers.


Tykkään Synthetic Machine mallistosta. Tämä pinkki hamonen on kuumotellut myös pitkän aikaa. Nyt löytyi vihdoin sekin.


Tässä samainen hamonen mustana. Onpahan vähän vaihtelua. Tarkennus näyttää tässä kuvassa olevan jossain hevonkuusessa.

Kävin viime viikon maanantaina kuvaamassa erästä kouluprojektin videota, siis minä siinä pääosassa. Mitään ohjenuoraa en saanut pukeutumisen suhteen, mutta ilmeisesti kun pitivät persoonallisuudestani, en voinut toki mennä sinne perusfarkuissa ja hupparissakaan.


Meikissä tuskin mitään ihmeellistä. Kaulassa äidin tekemä kaulakoru, jonka sain syntymäpäivälahjaksi. Pitkässä hämähäkinverkkokuvioidussa topissa on selässä viiltoja. Seppälän anteja.


Tämä on oikeasti toppi, mutta toppina näyttää uskomattoman rumalta. Ihan alunperin tämän kaupassakin vetäisin suoraan hameeksi. Vasta kassalla tajusin, kun näytössä luki trikootoppi.

--------------------------

Vaatteista jouhevasti(?) päästään kämppäpostaukseen. Sensuroiden vähän näitä kuvia on tässä, kun on paljon törkyä vielä joka puolella.


Olohuone. Verhot on vielä laittamatta, koska niitä pitää lyhentää. Tulossa ovat Vallilan Kelohonka-sarjan pinkit versiot. "Discopallolamppua" rakastan yli kaiken. Maksoi aika paljon, mutta on mukavan futuristinen kaveri. Tähän kämppään meidän piti hankkia kaikki kattovalaisimet, sillä asunnon omistaja vei omansa mukanaan. Muutenkin valaisimet tulevat tässä postauksessa esille enemmän, koska ne ovat kaikkein tarkoin harkittuja sisustuksemme kappaleita.


Edellinen valaisin näyttää tältä käytössä.


Kissanpuu sijaitsee myös olohuoneessa (Brandon sanoo moikka). Puu tuli Zooplussalta. Myös avokin tietokonepiste on olohuoneessa, mutta oli niin sotkuinen nurkkaus etten kehdannut kuvaa julkaista. :D


Vessa.


Keittiötä.


Toiselta puolelta keittiötä. Uudet tikashyllyt pääsi heti käyttöön.


Keittiönpöydän yläpuolella kelluu mustavalkoraidallinen hissivalaisin.


Virvatulen Retro -valaisin. Tätä olin jo aikaa sitten katsellut "sitten joskus tulevaan asuntoon", mutta parempien valaisimien löytyessä se sai jäädä. Unohdimme hankkia eteiseen valaisimen ennen muuttoa, koska emme tajunneet siinäkin olevan lampunpaikan. Toki siinä vaiheessa muistui tämä valaisin, joka sitten kävikin kuin nenä naamaan tuohon tilaan.


Minun oma nörttinurkkaukseni löytyy makuuhuoneesta. En diskriminoi kirkkaita värejä. Oikealla meikkaus- & sälälaatikostoni.


Makuuhuoneessa Yki Nummen Kuplat-valaisin.

--------------------------

Jotta postaus menisi vielä enemmän sekalaisemmaksi. Viime viikolla tosiaan oli vaikka minkämoista menoa. Ensin tosiaan maanantaina oli se videokuvaus. Tiistaina meidän oli tarkoitus lähteä Kauppakadun Improon, mutta emme saaneet tapahtumapasseja, joten vietimme iltaa kaverin luona ja lähdimme vasta yömyöhään baariin. Torstaina olimme katsomassa Black Light Disciplineä ja Painia Puikkarissa. Totesin, että platformsaappaissa ei todellakaan kannata lähteä keikalle, ainakaan jos aikoo tanssia kolme tuntia. Juuri ja juuri pystyin kävelemään kotiin sen kilometrin matkan, joka sieltä kertyi. Asukuvaa minulla valitettavasti ei ole, kun tuli niin tulipalokiire lähteä. Asusta olisi tehnyt erikoisen se, että siinä ei ollut yhtään pinkkiä vaatekappaletta. En ole ties miten pitkään aikaan lähtenyt keikalle ilman pinkkiä vaatekappaletta. Mutta tosiaan lauantaina sitten kävimme järjestyksessään toisessa Kuopion ZombieWalkissa. Samalla vietimme kaverin 20v synttäreitä. Ensin olimme hetken aikaa hänen luonaan, jonka jälkeen menimme walkiin. Walkista matkamme jatkui kaverin kämpän kautta Henry's Pubiin virallisille Zombiewalk jatkoille. Northerin keikalle päästiin halvemmalla. Keikan jälkeen päätettiin käydä myös Resistorissa, mutta menimme kuitenkin takaisin Henry's Pubiin jatkamaan iltaa.

Tämmöinen kostyymi.

Yhteiskuva
Videokuvaa walkista
Kuvia walkista
Lisää kuvia

Olisihan sitä toki vielä monta muuta asiaa, mutta nyt en viitsi enää sekoittaa yhtään elementtiä tähän postaukseen. On täysin sekava jo näin. :-)

8 kommenttia:

  1. Voi vitsi mikä tuuri tosiaan :D Hei hieno kämppä! Näen kummasti paljon ikea tavaraa :p Ja näen myös v*tusti muutakin tavaraa, ihan mielettömästi kaikkee :D


    ps. ihana kiskis <3

    VastaaPoista
  2. Ikeaa on, koska vihaan ihan hirveästi painavia huonekaluja.. Tosin meidän tv-taso on poikkeus (100kg). :D

    Kyllä, meillä on ihan saakelisti roinaa. N. 90% on minun. Oon kamala hamsteri. Onnistun kehittämään lähestulkoon jokaiseen tavaraan syvällisen suhteen, enkä pääse niistä eroon. Juuri tuossa yksi päivä kävin vanhoja laatikoita läpi. Siellä oli oikeasti jotain tavaroita ala-asteajoilta... Niin siitähän ei ole kuin 15v? Jajuu, lisäksi meillä on paljon vähemmän kaappitilaa tässä asunnossa kuin edellisessä..

    Tuo kisu on semmonen arkajalka, joka ei ikinä vieraille näyttäydy. Kuvasta puuttuu sopivasti meidän kaksi sosiaalista karvapalloa.

    VastaaPoista
  3. tsiisus mikä kasa pinkkiä meshiä <3_<3 upeaa! nuo lipparin pinkit verkkovaateviritelmät ovat kyllä ihan pirun kauniita, ja siitä syystä miäkiin oon niitä hamstrannut kaapin täytteeksi.

    VastaaPoista
  4. Ahhaha, aivan mahtava mäihä :'D.
    Mutta nyt sitä pinkkiä fishnettiä sitten riittää^^.

    VastaaPoista
  5. aaa, olen itsekin halunnut niin kauan tuollaista lipparin pinkkiä toppia. Kerrassaan ihania ostoksia olet kyllä tehnyt :>

    VastaaPoista
  6. Insanity, ne on todella nättejä. Rakkautta ensisilmäyksellä. Eipä pinkkinä taida fishnet-paitoja paljoa muualta löytääkään.

    Hajamiel, joo todellakin riittää. :'D Ehkä nyt saan joitain ompeluprojektejakin aloitettua, kun on tuota verkkoa.

    Demonita, loppujen lopuksi juuri tuo toppi on osoittautunut monikäyttöisimmäksi noista. Sitä oon tähän mennessä käyttänyt eniten. Suosittelen, jos jostain löytyy!

    VastaaPoista
  7. Hirveästi kaikkia upeita juttuja sulla kämpässä :) Pakko kysyä, mistä tuo suihkuverho on hankittu? Pakko saada!! :D

    VastaaPoista
  8. Kiitti! Ostin sen ruåttalaispuljusta Shock.se, mutta siellä ei näytä enää olevan. Se on Too Fastin verho ja näyttäs ainaki nopeella haulla eBaysta löytyvän. :) http://www.ebay.com/itm/Too-Fast-Shower-Curtain-ZOMBIE-Bate-PUNK-PInup-horror-/290618144211?pt=Shower_Curtains&hash=item43aa30f5d3

    VastaaPoista